Brutus Östling
Att överleva dagen – om fåglars sinnen och anpassningsförmåga

Inte bara sällsynta eller små fåglar har ett stort projekt på gång, nämligen att överleva dagen och sedan natten, därpå överleva ytterligare en dag, och en natt till. Brutus Östlings bilder och fotoböcker har lovordats av kritiker och även nått en bred publik, både i Sverige och utomlands. Hans nya fotobok Att överleva dagen handlar om våra fåglars fantastiska förmåga att anpassa sig till de mest skilda miljöer och betingelser. För fåglarna inte bara överlever, de lyckas även föda nya kullar ungar till världen under de mest osannolika förhållanden. Brutus Östling har arbetat intensivt med bildmaterialet under det senaste året.

Tillsammans med Susanne Åkesson, professor i zooekologi i Lund, har han skapat en bok om fåglars (men även en del andra djurs) sanslösa sinnen och anpassningsbarhet. Att överleva dagen är den mest omfattande av böckerna hittills, och den är fylld av häpnadsväckande bilder och spännande fakta, de senare ofta hämtade från den allra senaste internationella forskningen. Texten är skriven för en bred publik, men innehåller mängder av nya rön som torde vara okända också för de mest inbitna ornitologer.

 

Beställ signerad bok
Att överleva dagen – om fåglars sinnen och anpassningsförmåga

300 kr + rabatterad frakt 45 kr inom Sverige.

OBS! När du skickat in beställningen ska du omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte det ber vi dig att först kontrollera din skräppost, ofta hamnar svarsmejl där. Hittar du inte ett svarsbrev där kan du kontakta oss via telefon, 0730 662 007, eller mejl info@brutusphoto.se.
    Jag ger härmed tillåtelse till Brutus Östling att använda min e-postadress för utskick av nyhetsbrev (vanligen 4-10 mejl per år).*

    Dataskyddspolicy

    Levereras inom ca en vecka.