400:– för extraexemplar

JULKLAPPSTIPS TILL DIG SOM KÖPT VERSION 2.0

Nu är det snart jul, och vi slår ihop svart fredag, cybermåndag och jul.
Därför kör vi ett specialerbjudande till dig som köpt Brutus handbok Version 2.0. Du kan köpa någon eller flera av tre andra av Brutus böcker till specialpriset 160:–/exemplar.
Du kan också köpa ett eller flera extra exemplar av handboken, om du vill ge bort den i julklapp eller present, till specialpriset 400:– Detta gäller dig som redan köpt boken direkt via oss (Symposion Bokförlag).
Beställ med kupongen nedan.

160:–

”För första gången skriver Brutus Östling själv och han gör det bra: engagerat, kunnigt och medryckande… Brutus Östling fotograferar inte bara fåglar; han porträtterar dem. De får nästan mänskliga karaktärsdrag i hans bilder… Brutus Östling har skapat en av årets bästa fackböcker.”
Nils Granberg, Norrköpings Tidningar

”Jag är så förtjust i Brutus Östlings bok … Först och främst naturligtvis för de otroliga bilderna … Sen finns det inte en naturbok från de senaste tjugo åren där ordet ”hotade” inte finns med, men här handlar det verkligen om jordens allra mest hotade fågelfamilj … Under asfalten vilar en strand handlar naturligtvis om de hotade albatrosserna, men samtidigt är Brutus Östlings bilder så fulla av humor, så otroligt personliga… Boken blir till en framtidsvision. När vi är borta som art så finns de här tuffingarna kvar!”
Lasse Berg, “Naturmorgon”, Sveriges Radio P1

”För första gången är det Östlings röst som hörs och det är en sympatisk bekantskap. Chosefritt och lågmält berättar han om albatrosserna … Men det handlar inte bara om fåglarna. Midway är en speciell plats med en speciell historia och även den berättar han. /…/ Här visar Östling åter att han håller världsklass.”
Eskil Quiding, Sydsvenska Dagbladet

160:–


BOKEN VANN AUGUSTPRISET 2009

”Det är lika bra att slå fast det med en gång: Brutus Östling har sin vana trogen överträffat sig själv. ”Att överleva dagen”, hans sjätte bok med fågelfotografier sedan succédebuten med ”Mellan vingspetsarna” 2005, är större, tyngre och minst lika vacker som föregångarna… En praktbok med högt mervärde, skriver Augustprisjuryn i sin motivering till nomineringen av boken i klassen för årets svenska fackbok. Brutus Östling står för prakten och Susanne Åkesson för mervärdet. De är väl värda ett pris, speciellt med tanke på att Augustjuryn helt missade att nominera Östlings debutbok 2005… Förra årets ”Kaxiga fåglar” (med text av Staffan Ulfstrand) borde ha varit ett självklart val för nominering, men kom inte med på listan. Ska 2009 bli året för en August?”
Eskil Quiding, Sydsvenskan

”Det här är en bok med bilder som slår knock på det mesta jag har skådat… Årets naturbok skulle jag vilja påstå, det är välgjort, intressant och välskrivet. Bilderna spelar i en egen liga.”
Johnny Buchwald, blogg

”Brutus Östling är en naturfotograf i världsklass och hans nya fenomenala, roliga, fascinerande fågelbilder tog nästan andan ur mig. Vad härnäst?”
Ingalilla Mosander, Aftonbladet

160:–

”Vem hade trott att jag skulle bli så entusiastisk över en bok om pelikaner att jag släpar runt den och insisterar på att folk jag inte känner bara MÅSTE titta på bilderna? För de är precis så sagolika, hisnande och fantastiska som man kan förvänta sig när Brutus Östling hållit i kameran. Världens bästa fågelfotograf har gjort det igen.”
Ingalill Mosander, Aftonbladet

”Det är inte svårt att förstå att Östling, med sin förkärlek för fåglar med personlighet, fastnat för just dessa pelikaner. Han kryper nära, nära och det är ett under att kameran inte har slunkit ner i något av gapen. Tack och lov överlever kameran den närgångna kontakten och resultatet är en rad unika och halsbrytande bilder av yppersta klass / … / presenterade i en praktfull volym formgiven av den suveräne Jens Andersson.”
Eskil Quiding, Sydsvenska Dagbladet

 

Beställ signerade böcker till specialpris

Det här erbjudandet gäller fram till 31 december och bara dig som har köpt handboken Version 2.0.

Senaste beställningsdatum torsdag 17 december om du säkert vill ha böckerna före jul.

OBS! När du skickat in beställningen ska du omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte det ber vi dig att först kontrollera din skräppost, ofta hamnar svarsmejl där. Hittar du inte ett svarsbrev där kan du kontakta oss via telefon, 0730 662 007, eller mejl order@symposion.se.

Rabatterad fraktkostnad.
Grundfrakt en bok = 60 kr inom Sverige.
Två eller flera böcker = 80 kr inom Sverige.
För leverans utanför Sverige mejlar vi fraktkostnad innan vi skickar böckerna.

    Beställ Konsten att fotografera Version 2.0, 400:-/st

    Beställ Under asfalten vilar en strand, 160:-/st

    Beställ Att överleva dagen, 160:-/st

    Beställ De krushuvade och andra pelikaner, 160:-/st

    Dataskyddspolicy