JULERBJUDANDE 2020

479:–
Om du beställer extra exemplar är priset på följande exemplar utöver den första boken 400:–/styck

Julklappstipset för fotointresserade

”I nio kapitel betar Brutus pedagogiskt och detaljerat igenom allt du behöver veta för att bli bättre på att fotografera fåglar och vilda djur … Det finns inte en enda sida i boken som inte har bilder, och alla bilder har kommentarer och detaljerad teknisk data. Man får en uppfattning att Brutus verkligen kokat ner all sin erfarenhet i denna bok och att han vänt på varenda sten när han skrev den … Jag ger starka köprekommendationer, för den är verkligen fullmatad. Så oavsett om du är nybörjare eller proffs kommer du att ha behållning av den.”
David Elmfeldt, Fotosidan
Nu inför jul kör vi ett specialerbjudande till dig när du beställer Brutus handbok Version 2.0. Du kan lägga till någon eller flera av nedanstående böcker till specialpriset 160:–/exemplar. Julpriset för dessa är annars 200:–/exemplar.
Du kan också köpa flera exemplar av handboken, om du vill ge bort den i julklapp eller present, till specialpriset 400:–. Priset gäller alltså följande exemplar.
Det här erbjudandet gäller fram till 31 december 2020.
Beställ med kupongen nedan.

Nedanstående böcker för 200:– per bok.
160:– per bok vid samtidig beställning av handboken Version 2.0. 

”För första gången skriver Brutus Östling själv och han gör det bra: engagerat, kunnigt och medryckande… Brutus Östling fotograferar inte bara fåglar; han porträtterar dem. De får nästan mänskliga karaktärsdrag i hans bilder… Brutus Östling har skapat en av årets bästa fackböcker.”
Nils Granberg, Norrköpings Tidningar

”Jag är så förtjust i Brutus Östlings bok … Först och främst naturligtvis för de otroliga bilderna … Sen finns det inte en naturbok från de senaste tjugo åren där ordet ”hotade” inte finns med, men här handlar det verkligen om jordens allra mest hotade fågelfamilj … Under asfalten vilar en strand handlar naturligtvis om de hotade albatrosserna, men samtidigt är Brutus Östlings bilder så fulla av humor, så otroligt personliga… Boken blir till en framtidsvision. När vi är borta som art så finns de här tuffingarna kvar!”
Lasse Berg, “Naturmorgon”, Sveriges Radio P1

”För första gången är det Östlings röst som hörs och det är en sympatisk bekantskap. Chosefritt och lågmält berättar han om albatrosserna … Men det handlar inte bara om fåglarna. Midway är en speciell plats med en speciell historia och även den berättar han. /…/ Här visar Östling åter att han håller världsklass.”
Eskil Quiding, Sydsvenska Dagbladet

BOKEN VANN AUGUSTPRISET 2009 

”Det är lika bra att slå fast det med en gång: Brutus Östling har sin vana trogen överträffat sig själv. ”Att överleva dagen”, hans sjätte bok med fågelfotografier sedan succédebuten med ”Mellan vingspetsarna” 2005, är större, tyngre och minst lika vacker som föregångarna… En praktbok med högt mervärde, skriver Augustprisjuryn i sin motivering till nomineringen av boken i klassen för årets svenska fackbok. Brutus Östling står för prakten och Susanne Åkesson för mervärdet. De är väl värda ett pris, speciellt med tanke på att Augustjuryn helt missade att nominera Östlings debutbok 2005… Förra årets ”Kaxiga fåglar” (med text av Staffan Ulfstrand) borde ha varit ett självklart val för nominering, men kom inte med på listan. Ska 2009 bli året för en August?”
Eskil Quiding, Sydsvenskan

”Det här är en bok med bilder som slår knock på det mesta jag har skådat… Årets naturbok skulle jag vilja påstå, det är välgjort, intressant och välskrivet. Bilderna spelar i en egen liga.”
Johnny Buchwald, blogg

”Brutus Östling är en naturfotograf i världsklass och hans nya fenomenala, roliga, fascinerande fågelbilder tog nästan andan ur mig. Vad härnäst?”
Ingalilla Mosander, Aftonbladet

”Vem hade trott att jag skulle bli så entusiastisk över en bok om pelikaner att jag släpar runt den och insisterar på att folk jag inte känner bara MÅSTE titta på bilderna? För de är precis så sagolika, hisnande och fantastiska som man kan förvänta sig när Brutus Östling hållit i kameran. Världens bästa fågelfotograf har gjort det igen.”
Ingalill Mosander, Aftonbladet

”Det är inte svårt att förstå att Östling, med sin förkärlek för fåglar med personlighet, fastnat för just dessa pelikaner. Han kryper nära, nära och det är ett under att kameran inte har slunkit ner i något av gapen. Tack och lov överlever kameran den närgångna kontakten och resultatet är en rad unika och halsbrytande bilder av yppersta klass / … / presenterade i en praktfull volym formgiven av den suveräne Jens Andersson.”
Eskil Quiding, Sydsvenska Dagbladet

 

Beställ signerade böcker till specialpris

Det här erbjudandet gäller fram till 31 december 2020.

OBS! När du skickat in beställningen ska du omgående få ett bekräftelsemejl från oss. Får du inte det ber vi dig att först kontrollera din skräppost, ofta hamnar svarsmejl där. Hittar du inte ett svarsbrev där kan du kontakta oss via telefon, 0730 662 007, eller mejl order@symposion.se.

Rabatterad fraktkostnad.
Grundfrakt en bok = 60 kr inom Sverige.
Två eller flera böcker = 80 kr inom Sverige.
För leverans utanför Sverige mejlar vi fraktkostnad innan vi skickar böckerna.





  Beställ Konsten att fotografera Version 2.0. 479:- för första exemplaret; 400:–/st för följande exemplar.

  Beställ Under asfalten vilar en strand, 200:-/st. Vid samtidig beställning av handboken Version 2.0, 160:–/st.

  Beställ Att överleva dagen, 200:-/st. Vid samtidig beställning av handboken Version 2.0, 160:–/st.

  Beställ De krushuvade och andra pelikaner, 200:-/st. Vid samtidig beställning av handboken Version 2.0, 160:–/st.

  Jag ger härmed tillåtelse till Brutus Östling att använda min e-postadress för utskick av nyhetsbrev (vanligen 4-10 mejl per år).*

  Dataskyddspolicy